Menu

Over ons

Hallo! Wij zijn MSI Consultants. En wij stellen vragen…als marktonderzoekers dan.

Als ervaren marktonderzoekers hebben wij, Joëlle Hendriks en André de Heer, in 2007 ons onderzoeksbureau Initial Concept opgericht na jarenlang te hebben gewerkt bij vooraanstaande mediapartijen. Onze passie voor het begrijpen van de markt van onze klanten heeft ons nationaal en internationaal laten groeien. Om de groei voor te zetten zijn we in 2020 samengegaan met MSI-ACI om MSI Consultants te vormen – een toonaangevend consultancy bureau op het gebied van marketing en communicatie onderzoek.

Ons enthousiaste team van experts staat onder leiding van Joëlle en André en zet zich dagelijks in om complexe marketing- en communicatievraagstukken met onderzoek op te lossen. We geloven in de kracht van gericht onderzoek en streven ernaar om onze klanten te voorzien van waardevolle inzichten zonder te verzanden in lange vragenlijsten. Ons credo is duidelijk: “Het gaat bij ons niet om
het stellen van veel vragen, maar om het stellen van de juiste vraag.”

Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs. Hun enthousiaste reacties spreken boekdelen over de kwaliteit van ons werk.

We spreken je graag.

Ben jij ook op zoek naar scherpe inzichten, gefundeerde adviezen en een frisse kijk op jouw marketinguitdagingen? Dan ben je bij MSI Consultants aan het juiste adres. Wij nodigen je van harte uit voor een kop koffie en een persoonlijke kennismaking. Je vindt ons op Schiphol Oost, klaar om samen te werken aan jouw succesverhaal.

 

Neem contact op