Menu

Ontdek de kracht van onderzoek met MSI Consultants!

Of je nu aan het begin staat van een nieuw concept of je merk wilt versterken in de markt, wij bieden onderzoek op maat voor elke fase. Bij MSI Consultants geloven we in maatwerk en veelzijdigheid. Onze onderzoeken zijn flexibel en kunnen perfect worden afgestemd op jouw specifieke behoeften. Geen enkele fase is hetzelfde, en dat geldt ook voor onze aanpak.

Ontwikkeling

Vertrouw niet altijd op je onderbuik gevoel, maar zorg voor de juiste inzichten voor een goede start. Zo maak je weloverwogen beslissingen en zet je stappen in de juiste richting. Klik hier hoe wij je kunnen helpen met concept testen, prijsonderzoeken of positionering van het merk.

Introductie

Je product of dienst is klaar om de markt te veroveren, maar je wilt zeker zijn van een krachtige communicatie propositie. Waar vind je jouw doelgroep het beste en is je creatie kansrijk? Bekijk hier de onderzoeken die je helpen in deze fase.

Groei

Wil je jouw marktpositie verbeteren en groeikansen benutten? Met ons snel en grondig onderzoek brengen we alles in kaart. Ontdek de onderzoeksmogelijkheden voor customer journeys, reputatieonderzoek of tracken van de merkfunnel.

Behoud

Ben je tevreden met je huidige marktpositie, maar voel je dat er nog meer potentieel inzit? Of zie je een daling in verkopen en wil je loyale klanten behouden? Ontdek hieronder de onderzoeksoplossingen voor onder meer klantbehoud of marketingmix modelling.